Kardiologjia

 

 
 

Parandalimi

 
Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare është i mundur, nëse njihemi në kohë me simptomat dhe faktorët e riskut. Kardiologët sjellin një qasje të integruar për kujdesin ndaj pacientin duke përfshirë:

- Vlerësim të faktorëve të riskut për sëmundje kardiovaskulare
- Plan nutricioni individual
- Këshillim mbi stilin e jetesës
- Përcaktim risku
 
 
 

Diagnostikimi dhe Trajtimi

 
Konsulta kardiologjike përfshin diagnostikimin dhe përcaktimin e planit të trajtimit të përshtatur ndaj çdo pacienti dhe diskutimin në staf multidisiplinar, të mbështetur në eksperiencën shumë vjeçare të mjekëve tanë, ekzaminime imazherike bashkëkohore dhe analiza laboratorike.
 
 
 

Empatia

 
Përballja me sëmundje serioze kardiovaskulare është e vështirë si për pacientin ashtu dhe gjithë familjen. Trajtimi dhe mbështetja në një ambient miqësor lehtëson gjithë rrugëtimin e sëmundjes. Përtej trajtimit të sëmundjes, Në MIA Clinic, jemi të angazhuar për një mbështetje emocionale. Qëllimi ynë nuk është vetëm të shpëtojmë jetë, por edhe të përmirësojmë cilësinë e jetës të pacientëve tanë.
 
 
 
 
 
 
Çfarë trajtojmë?
 

- Angina
- Aritimia
- Atheroskleroza
- Fibrilacioni Atrial
- Bradikardia
- Kardiomiopatia
- Dhimbje në kraharor
- Sëmundje koronare të zemrës
- Atak në zemër
- Hipertension
- Sëmundje të arterieve periferike
 
 
 
 
 
 
 
 
Takim për opinion të dytë
 


Opinioni i dytë në lidhje me diagnostikimin dhe planin e trajtimit të sëmundjes, do ju mundësoj të bëni një zgjedhje të mirë informuar, në bashkëpunim me kardiologët e MIA Clinic me eksperincë shumë vjeçare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ndjekje në vazhdim
 
 
 
 
 
Takim informues
 
 
 
 
 
 
Dr. Edlira Rruci
 

Dr. Edlira Rruci - Kardiologe