Lajmet e fundit

 

 
 

Sëmundjet tumorale

 
Sëmundjet tumorale janë në rritje në dekadat e fundit. Rreth 30-50% e rasteve me kancer mund të parandalohen ose të kurohen nëse diagnostikohen herët.
 
 
 

Trajtim i personalizuar

 
Trajtim i personalizuar orientohet drejt përshtatjes ndaj tipareve biologjike të tumorit, shtrirjes së sëmundjes dhe gjendjes së përgjithshme të pacientit.
 
 
 

Qasje holistike

 
Qasje holistike e mbështetje shumë planëshe për ju dhe të afërmit tuaj me ofrimin e këshillimit dhe suportit psikologjik.
 
 
 
 
 
 
Konsultë onkologu
 

Konsulta onkologjike shërben për përcaktimin e diagnozës dhe skemës së trajtimit.

Si do ta përcaktojmë skemën e trajtimit?

Kjo do të bazohet në

 • Veçoritë klinike të sëmundjes
 • Testet molekulare dhe gjenetike
 • Sëmundje shoqëruese
 • Gjendjen tuaj të përgjithshme fizike dhe emocionale

me qëllim përzgjedhjen e skemës së trajtimit më sa më shumë rezultat në efektin kurues dhe sa më pak efekte të padëshiruara.
 
 
 
 
 
 
 
 
Takim për opinion të dytë
 

Duke eliminuar frikën dhe dyshimet, procesi i trajtimit bëhet më i thjeshtë!

1 në 4 pacientë me sëmundje tumorale mund të ketë ndryshim në diagnozë në një opinion të dytë. Kur diagnoza nuk është e saktë, rrjedhimisht as trajtimi nuk mund të jetë.

Një korrigjim sado i vogël në diagnostikim ose në skemën e trajtimit, mund të ndikojë në ecurinë e sëmundjes dhe cilësinë e jetës tuaj.

Opinioni nga një mjek i dytë ka një vlerë terapeutike për pacientët, pasi i bën të jenë të hapur ndaj çdo mundësie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Llojet e trajtimit
 
 
 
 
 
Analiza gjenetike
 
 
 
 
 
 
 
Psiko-onkologjia
 
 
 
 
 
Recent posts
Testet gjenetike luajnë një rol të rëndësishëm në diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit të mushkërisë. Këto teste shërbejnë për identifikimin e disa mutacioneve gjenetike, që i mundësojnë qelizës kanceroze rritjen dhe zhvillimin. Në rast identifikimi të këtyre mutacioneve, pacienti mund të ...
Read more...
Kur mendon për dhimbjen e kyçeve të shkon mendja te artriti, por edhe pse artriti është shkak i shpeshtë për dhimbjen e kyçeve, ka edhe arsye të tjera që mund të shkaktojnë dhimbjen. Psh. dhimbja e kyçeve mund të jetë si pasojë e trajtimit për kancer. Ky është një shqetësim veçanërisht i shpeshtë ...
Read more...
Noduset e tiroides janë të shpeshta dhe rreth 90% e tyre kanë natyrë plotësisht beninje. Megjithatë, vlerësimi i detajuar i tyre është i rëndësishëm për të përjashtuar mundësinë e një kanceri të tiroides. Vlerësimi duhet të bëhet duke përdorur disa metoda vlerësuese klinike si vlerësimi me palpim, ...
Read more...
Kanceri i gjiri shfaqet më shpesh në gratë mbi moshat 50 vjeç por mund të shfaqet edhe ne moshat e reja. Sa i shpeshtë është kanceri i gjirit në moshat e reja?Kur themi mosha të reja, studimet i referohen zakonisht moshave nën 35, 40 ose 45 vjeç. Sipas të dhënave në Shqipëri, për vitin 2020 u ...
Read more...
 
 
 • Add message
Name
Subject
Body
 • Close
 •   
 • Send
Thank You!
Your comment will be displayed shortly.
Sorry
An error occured while trying to submit
Please try again later.
Submitting your comment...
Subject cannot be empty!
Name cannot be empty!
Sorry
Validation code is mandatory and must be identical to the number in the image.
 • Close
01
Doktoresha me e mire
Mira12/2/2021 4:52:20 PM

Doktoresha shume e komunikueshme dhe e pergatitur. Faleminderit

 • Add a comment | 
 • Close
02
Rezultati i biopsisë në kohe rekord
Dona12/4/2021 10:11:31 PM

Jam shume e kenaqur me sherbimin. Pergjigjia e biopsise doli brenda 3 ditesh dhe fatmiresisht ishte mire

 • Add a comment | 
 • Close
03
Analizat gjenetike BRCA më shpëtuan jetën!
Enkelejda12/9/2021 8:08:55 PM

I bëra analizat BRCA pasi u konsultova me doktoroshe Kleiden, sepse motra dhe tezja ime humben jeten nga kanceri i gjirit.
Jam shume falenderuese per kliniken tuaj MIA.

 • Add a comment | 
 • Close