Për shumë njerëz ideja e të mbajturit në ndjekje një kancer i cili është diagnostikuar në kohë, kur ende është e mundur të kryhet nje ndërhyrje kirurgjikale, mund të duket e guximshme dhe shpesh e paarsyeshme. Kur bëhet fjalë për kancerin e prostatës, mundësia e të mbajturit në ndjekje me kontrolle ...