Kohët e fundit, udhëzimet ndërkombëtare mbi depistimin e kancerit të gjirit nuk janë shumë të ngjashme dhe kjo e bën përzgjedhjen e planit më të mirë për depistim të kancerit të gjirit në çdo grua të vështirë.Mjekja onkologe Kleida Mati shpjegon se kur është koha e duhur për çdo grua të diskutojë ...