Pasi ke dëgjuar fjalinë se “është kancer gjiri”, është e vështirë të fokusohesh në gjërat që do të vijnë pas. Pa dyshim që je e frikësuar dhe në mendjen tënde ka 100 mendime njëkohësisht. Sigurisht, nuk je e përgatitur - askush nuk është, ndaj është shumë e vështirë të vazhdosh bisedën në lidhje më ...