Çfarë është kanceri i vezoreve? Studimet tregojnë se ai që njihet si kanceri i vezoreve, fillesën e ka në fakt, në tubin e fallopit dhe më pas zhvendoset në vezore. Kanceri i ovarit shpesh diagnostikohet në fazat e tij të vonshme, në kohën kur është përhapur në pelvis dhe abdomen. Por nëse ...