Çfarë është kanceri i laringut? Kanceri i laringut është një lloj kanceri i fytit. Ndodh kur qelizat e shëndetshme të laringut transformohen në qeliza jo të shëndetshme dhe shumohen pa kontroll. Laringu është organ i vendosur në pjesën e sipërme të aparatit të frymëmarrjes. Në laring janë të ...