Një studim*, së fundmi ka treguar se pothuajse gjysma e pacientëve me kancer vuajnë nga shenja të pagjumësisë dhe shumë prej tyre kanë çrregullime të gjumit që zgjasin për të paktën 1 vit. Në përgjithësi, me zhvillimin urban problemet e pagjumësisë janë shumë të shprehura dhe personat me ...