Kur bebet lindin, ka shumë gjëra të para që i presin: frymëmarrja e parë, prekja e parë etj. Por ndër të tjera, fëmija juaj i porsalindur duhet edhe të shpohet për herë të në thembër për të marr analizën e tij të parë të gjakut.Për çfarë testohen bebet në lindje?Përveç testit të dëgjimit dhe matjes ...