Shoku i ngushtë i fëmijës suaj ka shfaqur një skuqje të lëkurës. Tre shokë të klasës u dërguan në shtëpi me grip. Duket se kudo që të merrni fëmijën tuaj, njerëzit po kolliten dhe teshtijnë. Kur duhet të shqetësoheni? Çfarë mund të bëni?Ky udhëzues për sëmundjet e zakonshme tek fëmijët ju tregon se ...