Barnat që lehtësojnë dhimbjen janë shumë të rëndësishme për punën e mjekut dhe mirëqenien e pacientëve. Por si të gjithë barnat, edhe ato kanë efekte anësore, disa nga të cilat mund të jenë edhe serioze. Le t`i hedhim një sy barnave më të zakonshme kundër dhimbjes dhe çfarë duhet të dini para se ...