Me siguri keni parë produkte me aromë për përdorim intim në raftet e dyqaneve të kujdesit personal dhe ndoshta keni menduar nëse era e sekrecioneve tuaja është OK? Shumë gra përdorin dush vaginal që i bëjnë ato të ndihen më “të pastra” dhe të eliminojnë erën e pakëndshme. Por në fakt, ato mund të ...