1 Janari – A ka një ditë në të cilën më shumë se kurrë gjërat të duken të mundura? Është dita kur themi se tani e në vazhdim “Do hamë më shumë sallatë, më pak akullore”. Dita kur betohemi se do fillojmë të shkojmë në palestër dhe do ushtrohemi rregullisht. Dita kur themi se do të lëmë duhanin, do ...