Nga Jonathan Corum dhe Carl Zimmer Përditësuar më 22 Mars 2021Në gazetën New York TimesKompania private kineze Sinovac krijoji një vaksinë të koronavirusit të quajtur CoronaVac. Vaksina është aprovuar për përdorim në Kinë dhe është e autorizuar për përdorim të menjëhershëm në më shumë se një duzinë ...