Temperatura te fëmijët mund të jetë një ndër simptomat më të frikshme për prindërit, sidomos nëse temperatura është e lartë dhe fëmijët janë ende shumë të vegjël.Në këtë artikull do të mësoni se çfarë mund ta shkaktojë temperaturën te fëmijët e vegjël dhe çfarë duhet të bëni në këto raste.Çfarë e ...