Hani avokadoNjë avokado me madhësi mesatare ka rreth 7 gram fibra. Avokadon mund ta konsumoni si frut ose ta përdorni si shoqëruese të sallatave, tacos apo sanduiçeve. Mund ta përdorni në formë kremoze edhe për të shoqëruar tostin tuaj.Filloni të hani dhe humusinMund ta përdorni në vend të ...