MIA Estetika

 

 
 

Kujdes dhe komoditet

 
Qëllimi ynë është që të arrini pamjen tuaj më të mirë fizike me trajtime të avancuara dhe efektive. I gjithë procesi, që nga caktimi i takimit, kryerja e trajtimit dhe ndjekja në vazhdim kryhen në mënyrë të tillë që t'ju krijojnë sa më shumë komoditet dhe kënaqësi nga shërbimi.
 
 
 

Efekt i dukshëm dhe natyral

 
Fokusi ynë primar janë trajtimet e mjekësisë estetike mini-invazive me procedura dhe produkte të sigurta. Kjo në funksion të parandalimit të shenjave të parakoshme të moshës dhe arritjes shëndetshëm në rezultatin e dëshiruar.
 
 
 

Edukim i vazhdueshëm i stafit

 
Jemi të angazhuar vazhdimisht për pjesëmarrje në trajnimet ndërkombëtare më të rëndësishme të mjekësisë estetike , për të sjellë trajtimet më të reja dhe efektive për klientët tanë.
 
 
 
 
 
 
Dermapen
 

Trajtimi me Dermapen 4 është një standard i ri i trajtimit microneedling me një diferencë të madhe në rezultatet e trajtimit në krahësim me trajtimet e tjera microneedling. Trajtimi me Dermapen 4 stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës në brendësi të lëkurës duke parandaluar dhe trajtuar shenjat e parakohshme të moshës në mënyrë natyrale dhe duke përmirësuar dukshme pamjen e lëkurës.

Indikacionet:

  • Rrudhat fine - rekomandohet 4 seanca nga 30 minuta, çdo 6 javë.
  • Akne - 4-6 seanca nga 10-20 minuta, çdo 2-4 javë.
  • Shenjat pas akneve, djegieve etj. - 4-5 seanca nga 20 minuta, çdo 6 javë.
  • Celulit - 5-8 seanca nga 60 minuta, çdo 6 javë.
  • Strije - 4-6 seanca nga 60 minuta, çdo 6 javë.
  • Pigmentim - 3-6 seanca nga 10-20 minuta, çdo 2-4 javë.
  • Pore të zmadhuara - 4 seanca nga 20 minuta, çdo 5 javë.

Efektet janë të dukeshme që pas seancës së parë duke e lënë lëkurën tuaj të rigjeneruar dhe më të freskët.

Çmimi Dermapen: 130 Eur
Çmimi Dermapen + PRP: 150 Eur 
 
 
 
 
 
 
 
Botox
 

Trajtim i rrudhave të ballit dhe rreth syve. Për një efekt anti-rrudhë të menjëhershëm që zgjat.

Çmimi Full Botox: 200 Eur
Çmimi Baby Botox: 100 Eur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mbushje e rrudhave nazolabiale
 
 
 
 
 
Mezoterapi
 
 
 
 
 
 
 
Peeling
 
 
 
 
 
Rimodelim i mollëzave
 
 
 
 
 
 
 
Rimodelim i nofullës
 
 
 
 
 
Rimodelim i mjekrës
 
 
 
 
 
 
Dr. Kejsi Mersini