Onkologjia

 

 
 

Sëmundjet tumorale

 
Sëmundjet tumorale janë në rritje në dekadat e fundit. Rreth 30-50% e rasteve me kancer mund të parandalohen ose të kurohen nëse diagnostikohen herët.
 
 
 

Trajtim i personalizuar

 
Trajtim i personalizuar orientohet drejt përshtatjes ndaj tipareve biologjike të tumorit, shtrirjes së sëmundjes dhe gjendjes së përgjithshme të pacientit.
 
 
 

Qasje holistike

 
Qasje holistike e mbështetje shumë planëshe për ju dhe të afërmit tuaj me ofrimin e këshillimit dhe suportit psikologjik.
 
 
 
 
 
 
Konsulta onkologjike
 

Konsulta onkologjike konsiston në dhënien e shërbimit të nevojshëm për diagnostikimin e saktë të sëmundjes që pasohet më përcaktimin e skemës së duhur të trajtimit.

Si do ta përcaktojmë skemën e trajtimit?

Kjo do të bazohet në veçoritë klinike të sëmundjes tuaj, në gjendjen tuaj të përgjithshme fizike dhe emocionale, duke vendosur së bashku me ju skemën më të zgjedhur që jep rezultatin e duhur kurues, me sa më pak efekte të padëshiruara.

Duke qenë ju vetë aktiv në procesin e shërimit, ju do të kuptoni më mirë pikat e forta dhe të dobëta të organizmit tuaj. Në bazë të saj, mund të kryejmë së bashku rivlerësime të herëpashershme të shëndetit, dietës e stilit tuaj të jetesës.

 
 
 
 
 
 
 
 
Takim për opinion të dytë
 

Duke eliminuar frikën dhe dyshimet, procesi i trajtimit bëhet më i thjeshtë!

1 në 4 pacientë me sëmundje tumorale mund të ketë ndryshim në diagnozë në një opinion të dytë. Kur diagnoza nuk është e saktë, rrjedhimisht as trajtimi nuk mund të jetë.

Një korrigjim sado i vogël në diagnostikim ose në skemën e trajtimit, mund të ndikojë në ecurinë e sëmundjes dhe cilësinë e jetës tuaj.

Opinioni nga një mjek i dytë ka një vlerë terapeutike për pacientët, pasi i bën të jenë të hapur ndaj çdo mundësie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ndjekje në vazhdim
 
 
 
 
 
Analiza gjenetike
 
 
 
 
 
 
 
Psiko-onkologjia
 
 
 
 
 
Recent posts
Kur mendon për dhimbjen e kyçeve të shkon mendja te artriti, por edhe pse artriti është shkak i shpeshtë për dhimbjen e kyçeve, ka edhe arsye të tjera që mund të shkaktojnë dhimbjen. Psh. dhimbja e kyçeve mund të jetë si pasojë e trajtimit për kancer. Ky është një shqetësim veçanërisht i shpeshtë ...
Read more...
Noduset e tiroides janë të shpeshta dhe rreth 90% e tyre kanë natyrë plotësisht beninje. Megjithatë, vlerësimi i detajuar i tyre është i rëndësishëm për të përjashtuar mundësinë e një kanceri të tiroides. Vlerësimi duhet të bëhet duke përdorur disa metoda vlerësuese klinike si vlerësimi me palpim, ...
Read more...
Kanceri i gjiri shfaqet më shpesh në gratë mbi moshat 50 vjeç por mund të shfaqet edhe ne moshat e reja. Sa i shpeshtë është kanceri i gjirit në moshat e reja?Kur themi mosha të reja, studimet i referohen zakonisht moshave nën 35, 40 ose 45 vjeç. Sipas të dhënave në Shqipëri, për vitin 2020 u ...
Read more...
Kanceri i gjirit është kanceri më shpeshtë në gra dhe incidenca vazhdon të rritet. Shumë zbulime dhe përmirësime në modalitetet e trajtimit kanë reduktuar vdekshmërinë nga kjo sëmundje, veçanërisht në vendet e zhvilluara, gjë që jo gjithmonë reflektohet edhe në vendet në zhvillim. Parandalimi i ...
Read more...
 
 
  • Add message
Name
Subject
Body
  • Close
  •   
  • Send
Thank You!
Your comment will be displayed shortly.
Sorry
An error occured while trying to submit
Please try again later.
Submitting your comment...
Subject cannot be empty!
Name cannot be empty!
Sorry
Validation code is mandatory and must be identical to the number in the image.
  • Close
01
Doktoresha me e mire
Mira12/2/2021 4:52:20 PM

Doktoresha shume e komunikueshme dhe e pergatitur. Faleminderit

  • Add a comment | 
  • Close
02
Rezultati i biopsisë në kohe rekord
Dona12/4/2021 10:11:31 PM

Jam shume e kenaqur me sherbimin. Pergjigjia e biopsise doli brenda 3 ditesh dhe fatmiresisht ishte mire

  • Add a comment | 
  • Close