Shenjat e një ataku ankthi përfshijnë:- Shtim të rrahjeve të zemrës. Ndonjëherë mund të mendoni se po pësoni një atak kardiak.- Ndiheni tepër të shqetësuar dhe frikësuar- Veshtirësi në frymëmarrje- Tensionim të muskujve- Ndjesi parehatie- Nauze ose dhimbje të stomakut- Tharje të gojës- Një ndjesi ...