Çrregullimi bipolar karakterizohet nga luhatjet e fuqishme të humorit prej depresionit në mani.Kur mund të dyshojmë për praninë e çrregullimit bipolar?Nëse përjetoni periudha të fuqishme depresioni të pasuara këto nga periudha ngazëllimi dhe energjie të shtuar apo ndryshe e quajtur mani.Nëse dikush ...