Çfarë të bësh kur ankthi dhe mërzitja zgjasin?Lindja e një fëmije është një peiudhë gëzimi dhe ngazëllimi për shumë femra. Por, për disa, lindja mund të nxjerri në sipërfaqe ndjenja të fshehura të ankthit dhe mërzitjes.Kur këto ndjenja zgjasin shumë në kohë dhe ndërhyjnë në jetën dhe marrëdhëniet e ...