Ndërkohë që disa njerëz mendojnë se janë vërtetë të qetë, të ftohtë dhe të përmbajtur, në të vërtetë ata nuk janë. Të paktën jo gjatë gjithë kohës.Njerëzit përjetojnë ulje-ngritje emocionesh, ndjenjash dhe humori zakonisht në të përditshmen. Sipas të dhënave të grumbulluara përgjatë 25 viteve, këto ...