Anoreksia nervore është një sëmundje e rëndë e shëndetit mendor dhe një çrregullim i ngrënies që kërcënon jetën. Megjithatë me trajtimin e duhur, shërimi është i mundur.Anoreksia nervore shpesh përfshin sfida emocionale, imazhe jo të vërteta për trupin dhe një frikë të tepruar se mos shton në peshë....