Mësoni se si të zbusni zërin rebel/kundërshtues të trurit tuajNjë nga gjërat e para që një fëmijë mëson të thotë dhe të kuptojë është fjala “jo”. Fëmijëve u thuhet që të mos luajnë me top nëpër shtëpi, por ata përsëri e bëjnë. Adoleshentët rrotullojnë sytë kur u kërkohet që të vendosin rripin e ...