Çfarë është melatonina?Suplementet e melatoninës janë një formë sintetike e një hormoni të trurit tone - melatonina, i cili na ndihmon për të fjetur. Truri juaj rrit prodhimin e melatoninës përgjatë natës dhe e ul atë përgjatë ditës, duke punuar në mënyrë të sinkronizuar me ritmin tuaj cirkadian. ...