A ndodh ndonjëherë që ndryshimet e humorit t’ju kapin pa ndonjë shkak të dukshëm? Ndoshta nuk janë aq ekstreme sa luhatjet drastike të humorit në çrregullimin bipolar, por nëse ato shkaktojnë një problem të vazhdueshëm në jetën tuaj, ju mund të vuani nga ciklotimia, kushuriri më i zbutur dhe më i ...