Shumë studime kanë treguar se personat obezë kanë më shumë probabilitet të bëjnë depresion. Megjithatë, ende është e paqartë pse dhe cilat janë mekanizmat e saktë biologjikë që lidhin obezitetin me depresionin. Një grup studiuesish nga Universiteti i Glasgow në Mbretërinë e Bashkuar në bashkëpunim ...