Nje histori personale e lidhur me Crregullimin Obsesivo-kopmulsiv (OCD)Jo shume kohë më parë isha duke u përballur me momentet më të vështira të jetës sime, por në letër nuk dukej aspak ashtu. Sapo kisha përfunduar një turne kombëtar për librin tim të parë, “The Crowdsourceress”  dhe çdo gjë po ...