“Si bën dhe ti, të gjithë janë duke e bërë. S`ka ndonjë gjë.”Është e pritshme se çdo adoleshent në një moment të caktuar mund të përballet me presionin e shoqërisë.Le të themi se të kanë ftuar në një festë, ku me siguri do të ketë alkool, por ndoshta edhe drogë. Një shoku juaj ka lënë orët e ...