Ndarja dhe pavarësiaSi i porsalindur, fëmija juaj nuk e ka konceptin e vetvetes si një individ i veçantë: Ai mendon se ju të dy jeni një dhe nuk e kupton që doçkat dhe këmbët e vogla që po tunden para tij janë të tijat. Me kalimin e kohës, ndërkohë që fëmija është duke u rritur fizikisht dhe ...