Dokudrama në Netflix The Social Dilemma na paraqet një pamje distopike të mediave sociale, duke treguar se teknologjia e Silicon Valley është tashmë një kërcënim ekzistencial për njerëzimin. Truri që qëndron pas Facebook, Instagram dhe TikTok e ka shpenzuar dekadën e fundit duke përmirësuar ...