Abuzimi me barnatAbuzimi nuk lidhet vetëm me drogërat e rrugës. Përveç marihuanës, medikamentet e ligjshme janë drogërat më të abuzuara në SH.B.A. Barnat me dhe pa recetë mund të na ndihmojnë dhe të na shërojnë, por disa mund të krijojnë varësi apo të bëhen të rrezikshme nëse përdoren në mënyrën e ...