Shumë gjëra rrudhen dhe tkurren në të ftohtë. Sidomos ekstremitetet e njeriut, si gishtat e këmbëve dhe të duarve. Por edhe truri mund të përjetojë tkurrje, të paktën sipas studimit të botuar së fundmi në The New England Journal of Medicine.Për studimin e tyre, shkencëtarët amerikanë dhe ata ...