Shërbimet Paketë

 

 
 
 
MammaScreen
 

Eko gjiri
Përcaktim risku për kancer gjiri
Plani i depistimit


Oferta deri në fund të muajit Tetor: 3.500 Lekë
Tel: 0676000085


 
 
 
 
 
 
 
 
MiaAlergo
 

Konsultë alergologu
Testet e alergjisë kutane ajrore ose ushqimore
Spirometri

Vlera e paketës: 10.000 Lekë
Oferta e vlefshme nga data 14 Shtator - 31 Tetor: 6.000 Lekë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NeuroCheck
 

Konsultë neurologu
EEG
Interpretim

Vlera e paketës: 10.000 Lekë


 
 
 
 
 
 
 
 
Konsultë pediatri & Check Up
 

- Konsulte pediatri
- Pajijsa me librin e shëndetit Super MIA
- Gjak komplet
- Glicemi esëll
- BIlirubine totale
- ALT
- AST
- GGT
- Ferritinemi


Oferta e vlefshme deri në fund të muajit Nëntor 5.500 ALL
Tel: 0676000085 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiroide+
 

Eko Tiroide
Analiza Tiroide (TSH; fT4)

Vlera e paketës: 3.900 Lekë

Oferta e vlefshme nga data 14 Shtator - 31 Tetor 2020


 
 
 
 
 
 
 
Diabet+
 

Konsultë endokrinologu
Glicemi esëll
HbA1C

Vlera e paketës: 4.000 Lekë


 
 
 
 
 
 
 
 
Suporti MIA për fëmijët
 

Këshillim për fëmijët dhe adoleshentët me ankth pas tërmetit nga specialistët e shëndetit mendor për fëmijë.

Pa pagesë